Paazik Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Mam Zoltrix Saggita i średnia prędkość połączenia wynosi 44 kbs. Nie za mało?? Wiem że powinno być więcej. Mam zainstalowany befaster 3.0. Ps. Kumpel ma Pentagrama Fanatica i przy mnie sciągał plik 3 megowy z prędkością 150kbs. Wiem że jest to fizycznie nie możliwe ale tak było. Czaha mi opadla gdy to zabaczylem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 pewnie te 150 to transfer chwilowy, ja na swoim 350 miałem transfer chwilowy 2800kbyte/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 tak - to niemozliwe... a co do twojeg - predkosc jest jaknajbardziej odpowiednia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 To nie był tranfer chwilowy. Cały plik się ściągną z tym 150kbs a po godzinie transfer był ten sam 150kbs gdy ściągałem inny plik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 To powiedz w ile czasu sciagnales bo czasami rozne nieprawdziwe rzeczy pisza jak sie cos sciaga np. pisalo ze szedl 150kbs a tak naprawde szedl tylko 50kbs. A co do twojego modemu to zalezy jak daleko masz do centrali tpsa. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 To powiedz w ile czasu sciagnales bo czasami rozne nieprawdziwe rzeczy pisza jak sie cos sciaga np. pisalo ze szedl 150kbs a tak naprawde szedl tylko 50kbs. A co do twojego modemu to zalezy jak daleko masz do centrali tpsa. :) i jakie kabelki w kwestii instalacji w domu, bloku, osiedlu itd. swego czasu u mnie omen mial 53k (netia) u kumpla 150metrow dalej ten sam modem 43 i nie chcial wiecej (tez netia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zalezy to glownie od centrali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...