ptasiaok Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) to co w temacie? Edytowane 3 Marca 2006 przez ptasiaok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinoSS Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Chyba nie...gdzie to uzłyszałeś/przeczytałeś? Pytałem o niego w kilkunastu sklepach w Poznaniu, nigdzie mi nie komunikowano jakoby miał być wycofywany. W jednym nawet mają go sprowadzić (bo wszędzie w Poznaniu jest tylko w zestawie z GB) i też nic takiego nie mówili. EDIT: Czytam, czytam i faktycznie kraży obiegowa opinia jakoby miały być wycofane. Najlepiej zadzwoń do paru sklepów i sam się dowiedz (i daj znać czego się dowiedziałeś). Edytowane 3 Marca 2006 przez NinoSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 nie sadze zeby jke wycowfali .. kazdy teraz przesiada sie na 939 i kupuje te smepy weic po co je wycofuywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waterhouse Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 wiem że w Krakowie już ich prawie nie ma, a ponoć od poniedziałku nie będzie można ich już sprzedawać :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) ktoś tam gadał na forum że wycofują z Polski ale nie ze sprzedarzy wogóle...można będzie go nabyć od sąsiadów...ale i tak mam nadzieje że to tylko plotki :? :D Pozatym to głupie posunięcie ze strony AMD żeby wycofywać semprona z polski gdzie dużo osób by kupiło go zamiast A64 który jest droższy :? Edytowane 3 Marca 2006 przez AdamekSOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinoSS Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Dzwoniłem przed chwilą do Apollo. Konsultant nie był najlepiej poinformowany (do czego sam się przyznał), jednak nic nie wie o tym, by te Sempy miały być z Polski wycofywane. Nic pewnego, ale wydaje mi się, że pracownicy raczej by o tym wiedzieli skoro już w poniedziałek nie będzie można ich sprzedawać. Jak dla mnie to tylko plotka spowodowana tym, że zrobiło się ich bardzo mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ktoś tam gadał na forum że wycofują z Polski ale nie ze sprzedarzy wogóle...można będzie go nabyć od sąsiadów...ale i tak mam nadzieje że to tylko plotki :? :D Pozatym to głupie posunięcie ze strony AMD żeby wycofywać semprona z polski gdzie dużo osób by kupiło go zamiast A64 który jest droższy :? przed chwila rozmawialem telefonicznie ze sklepem e Krakowie i sprawa ma się tak : warunkiem sprzedaży Sempronem 939 są zestawy z GB , sprzedaz ta jest pzred premierowa procesora - premiera czerwiec br. , ale polacy /nie wszyscy/ złamli warunek AMD i sprzedawali rozmontowane zestawy oddzielnie i AMD sie wscieki Nadal będa spzredawane procesoery w zestawach ale jak mnie w sklepie zapewniono najdalej do miesiaca czasu możan będzie kupić je luzem bo juz intensywnie myśla jak te zakaz obejsć to tyle co się dowiedziałem w sklepie pozdrawiam Pior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 hmm. powiem tak ze plotka to nie jest... z tego miejsca co bralem schodzilo po 40 szt. dziennnie az tu nagle zamuwilem 2 i dzwonie dopytac sie czy wyslali a tu info ze juz wiecej nie bedzie bo amd polska nie bedzie ich rozprowadzac w polsce..... jedynie co widzialem to maja w esc po 430....... A u sasiadow to nie wiem czy maja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 hmm. powiem tak ze plotka to nie jest... z tego miejsca co bralem schodzilo po 40 szt. dziennnie az tu nagle zamuwilem 2 i dzwonie dopytac sie czy wyslali a tu info ze juz wiecej nie bedzie bo amd polska nie bedzie ich rozprowadzac w polsce..... jedynie co widzialem to maja w esc po 430....... A u sasiadow to nie wiem czy maja.... no to niestety prawda sam sprzedaje te semprony i niestety mam info ze juz ich nie bedzie a jak beda to w zestawach proc+plyta+ram+obudowa wiec prawie cały komp. jesli ktos sprzedawał oddzielnie semprony to poprostu rozdzielal proca od płyty bo nie ma mozliwosci kupienia samego proca. rozprowadza to tylko ntt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 w takim razie wycafuja tez procki na s.754 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 w takim razie wycafuja tez procki na s.754 ?lol a dlaczego mieli by to zrobić ? :lol: Co do sempów 939 wielki rotfl ze strony AMD :| ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...