Skocz do zawartości
Wronek

Wystawka Porównawcza Węży Na Targach We Wrocławiu

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już pisałem w innym wątku, wpadł mi do głowy pomysł zorganizowania na Targach we Wrocławiu stolika porównawczego węży. Jako że będę budował jedno z głównych stoisk z miejscem nie będzie problemu ;)

Pomogłoby to rozwiać wszelkie wątpliwości, każdy móbłby własnymi rękami sprawdzić który jest najlepszy.

W związku z powyższym organizuję zbiórkę wszystkich dostępnych węży stosowanych w WC i dostępnych w Polsce. Jeżeli masz próbkę (0,5-1 m) węża którego nie ma na liście poniżej - napisz.

Na chwilę obecną mam:

- Innovatek 8x1 PVC

- Innovatek 8x1 PE

jako że jest to początek akcji to jest tyle :P post będzie edytowany w miarę rozwoju akcji

Właśnie zbieram:

- Aquashut

- Cellfast

- Guttasyn

- Tygon R-3603 12,5 / 16 mm

- Eheim 12 / 16

- Milewo 10 mm

Edytowane przez Wronek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam dostęp do baardzo rzadkich aquashutów (zielone jak eheim) moge załatwić jak będzie taka potrzeba ;) proponuje dodać celfasty, gutasyny i eheimy :D a akcje oceniam pozytywnie dobry pomysł ;)

Na liście są węże które są już u mnie. Nie wyszczególniam tych których nie ma bo byłoby za dużo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOglbym podeslac Cristallo ale... mam tylko takie "ktore juz widzialy wode z borygiem :P" Jest osad ktory moge zmazac... nic w gietkosci sie po czasie nei zmienilo dalej twarde jak... ch... (artowana stal :P)

Wiec jak cos to moge dac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie ładnie, pierwszy dzień akcji i już siedem węży w trakcie załatwiania :)

MOglbym podeslac Cristallo ale... mam tylko takie "ktore juz widzialy wode z borygiem " Jest osad ktory moge zmazac... nic w gietkosci sie po czasie nei zmienilo dalej twarde jak... ch... (artowana stal )

Wiec jak cos to moge dac

Jeżeli zmyjesz osad to jak najbardziej mogą być. Edytowane przez Wronek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi