Wronek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Jak już pisałem w innym wątku, wpadł mi do głowy pomysł zorganizowania na Targach we Wrocławiu stolika porównawczego węży. Jako że będę budował jedno z głównych stoisk z miejscem nie będzie problemu ;) Pomogłoby to rozwiać wszelkie wątpliwości, każdy móbłby własnymi rękami sprawdzić który jest najlepszy. W związku z powyższym organizuję zbiórkę wszystkich dostępnych węży stosowanych w WC i dostępnych w Polsce. Jeżeli masz próbkę (0,5-1 m) węża którego nie ma na liście poniżej - napisz. Na chwilę obecną mam: - Innovatek 8x1 PVC - Innovatek 8x1 PE jako że jest to początek akcji to jest tyle :P post będzie edytowany w miarę rozwoju akcji Właśnie zbieram: - Aquashut - Cellfast - Guttasyn - Tygon R-3603 12,5 / 16 mm - Eheim 12 / 16 - Milewo 10 mm Edytowane 3 Marca 2006 przez Wronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ja mam dostęp do baardzo rzadkich aquashutów (zielone jak eheim) moge załatwić jak będzie taka potrzeba ;) proponuje dodać celfasty, gutasyny i eheimy :D a akcje oceniam pozytywnie dobry pomysł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ja mam dostęp do baardzo rzadkich aquashutów (zielone jak eheim) moge załatwić jak będzie taka potrzeba ;) proponuje dodać celfasty, gutasyny i eheimy :D a akcje oceniam pozytywnie dobry pomysł ;) Na liście są węże które są już u mnie. Nie wyszczególniam tych których nie ma bo byłoby za dużo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ja mam cellfasty pare centymetrów, na targach we wrocławiu bede ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Ja bym proponował jeszcze Cristallo - jako żrzykład jakich węży nie należy brać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 cpc.... nie do złamania, w kocnu nie ma sie czemu dziwic, taki rozmiar..360* w 5cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 MOglbym podeslac Cristallo ale... mam tylko takie "ktore juz widzialy wode z borygiem :P" Jest osad ktory moge zmazac... nic w gietkosci sie po czasie nei zmienilo dalej twarde jak... ch... (artowana stal :P) Wiec jak cos to moge dac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 guttasyn 8/10 moge sie z nimi zjawic, bo bede na targach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 eh dla mnie fajniesze by bylo jak by bylo porownane weze np po 1-2 miesiacach uzywania ;] jak sa nowe to wszystkie sa pikne potem sie zmieniaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Ładnie ładnie, pierwszy dzień akcji i już siedem węży w trakcie załatwiania :) MOglbym podeslac Cristallo ale... mam tylko takie "ktore juz widzialy wode z borygiem " Jest osad ktory moge zmazac... nic w gietkosci sie po czasie nei zmienilo dalej twarde jak... ch... (artowana stal ) Wiec jak cos to moge dac Jeżeli zmyjesz osad to jak najbardziej mogą być. Edytowane 3 Marca 2006 przez Wronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...