elorazdwa Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Witam z nienacka coś się zchrzaniło w moim systemie , przy właczaniu komputera pojawia się problem "Pojawił się problem system Windows został zamknięty , aby zapobiec uszkodzeniu komputera. UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME No i poniżej tego tekstu instrukcja co mam zrobić , przy trybie awaryjnym to samo przy każdej próbie czegokolwiek cały czas ta sama informacja :mur: , do biosa nie mogę wejść bo jest hasło (nie wiem skąd , ani jakie) :mur:. Może ktoś by coś poradził czy zostaje mi format ? A nie mam instalki Windowsa ;-D Z góry dziękuję. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koczu Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 hasło do biosa to : wyłącz kompa ,wyłącz z sieci,odkręć obudowę ,zobacz gdzie bateryjka jest na płycie (taka jak do zegarka ) wyciąg delikatnie i włóż. I po haśle !!!!. Z tego co wynika to coś z dźwiękiem masz ,Jakiś problem jest może z kartą . Pozdrawiam Rob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) hasło do biosa to : wyłącz kompa ,wyłącz z sieci,odkręć obudowę ,zobacz gdzie bateryjka jest na płycie (taka jak do zegarka ) wyciąg delikatnie i włóż. I po haśle !!!!. Z tego co wynika to coś z dźwiękiem masz ,Jakiś problem jest może z kartą . Pozdrawiam Rob a gdzie ty widzisz problem z dźwiękiem :blink: Witam z nienacka coś się zchrzaniło w moim systemie , przy właczaniu komputera pojawia się problem "Pojawił się problem system Windows został zamknięty , aby zapobiec uszkodzeniu komputera. UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME problemem jest zgodnie z tym co podałeś "niemontowalny wolumin rozruchowy", czyli problem z dyskiem, przyjrzyj sie jemu dokładnie Edytowane 3 Marca 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koczu Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Hm.... no sory , żle przeczytałem :mur: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Jaki masz system plików na tym dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...