swietlik16 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Mam problem przy dobraniu procesora do notebooka, na ORT: ORT: ORT: kturym chciałbym sobie od czasu do czasu pograć. Niewiem co wybrać AMD Turiona czy Intela Core Duo. ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury jest szybszy? Słyszałem że AMD wcale nie jest taki Świetny jeśli musi pracować na 32 bitach. Czy to prawda? Jeszcze jedna sprawa: karta graficzna Radeon X700, X1300, X1400 a może GeForce Go 7600 jak duża jest różnica między nimi i czy opłaca się wydać kase na lepszą Na konpa planuje wydać 5000-6000 zeta i zastanawiam się nad Acerem Aspire 5024WLMi (100 GB / 1GB RAM / Radeon X700 / AMD Turiona64) Wydać więcej czy nie oto jest pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Mam problem przy dobraniu procesora do notebooka, na ORT: ORT: ORT: kturym chciałbym sobie od czasu do czasu pograć. Niewiem co wybrać AMD Turiona czy Intela Core Duo. ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury jest szybszy? Słyszałem że AMD wcale nie jest taki Świetny jeśli musi pracować na 32 bitach. Czy to prawda? Jeszcze jedna sprawa: karta graficzna Radeon X700, X1300, X1400 a może GeForce Go 7600 jak duża jest różnica między nimi i czy opłaca się wydać kase na lepszą Na konpa planuje wydać 5000-6000 zeta i zastanawiam się nad Acerem Aspire 5024WLMi (100 GB / 1GB RAM / Radeon X700 / AMD Turiona64) Wydać więcej czy nie oto jest pytanie Dała ci Bozia oczy ? Od czego jest dział co kupić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 oczy, rozum... itp itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Przez takich trace sily do pracy tutaj... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...