dario128 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Miesiąc temu wysiadła mi matryca, migotała i zgasła. Po napraiwe gwarancyjnej (zajeło im to 3 dni więc serwis dośc szybki) wczoraj padła znowu z dokładnie takimi samymi objawami. W ciągu 4 miesięcy padła mi 2x! Dałem za kompa 3800 zł a jego szlak trafia! Na kartce po napraiwe napisali "naprawa przetwornicy". Podejrzewam że musi cos więcej być sepsute bo padła już 2 raz. Gdzieś słyszałem (nie wiem jaka firma i model) że jak się 3x zepsuje to samo to dają nowego kompa, czy FS też tak ma? Chyba to jakiś wadliwy model choć wszystko inne chodzi dobrze włącznie z temp. procka. Jestem z tego podowu lekko wkur... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tprzemek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 cze Najprosciej sam sobie odpowiesz na to pytanie jesli przeczytasz warunki gwarancji dolaczonej do notebooka. pozdr. Przemek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...