miramp Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Przerobiłem i przeszlifowałem radiator miedziany i drugi aluminiowy ale nie jestem zadowolony z efektu. Wcześniej były błyszczące i nie ulegały utlenianiu. Czym sie maluje by ładnie sie te materiały prezentowały i nie wygladały jak zrobione na szkolnych warsztatach ślusarkich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 o co Ci chodzi ze teraz nie sa blyszczace?? papierki 600,1000,1500,2500 +pasta polerska + cos zabezpieczajacego np.Lakier bezbarwny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 @Nicko13 a wiesz gdzie znaleźć taki papierek 2000-2500?? bo ja nie umiem znaleźć na moim zad...iu :mur: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Wes matce pilnik do polerowania paznokci Edytowane 7 Marca 2006 przez Lucasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 o co Ci chodzi ze teraz nie sa blyszczace?? papierki 600,1000,1500,2500 +pasta polerska + cos zabezpieczajacego np.Lakier bezbarwny pasta polerska zrobiła swoje. Sam papier nawet ten 2500 nie dawał oczekiwanego efektu przed po Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...