DarkShadowPL Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Otóż jak w temacie: Szukam Sterownika do Skanera Plustek OpticPro 4830P pod WinXP Przeszukałem siec web ale nigdzie nie moge znaleść jeżeli ktoś wie skąd można takowy pobrać lub go ma proszę napisac w temacie lub na PM. Z góry wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 30sec szukania w google http://www.softwarepatch.pl/plik/3397/56/2...cPro_4830P.html I ty przeszukales siec web? lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkShadowPL Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Znalazłem wczesniej ten sterownik ale on nie działa, są w sieci steroniki niby pod Xp ale po zainstalowaniu ich zaden nie działa a te pod win9x działają bez problemu. Te stery pod Xp sprawdzałem tez na innym kompie i tez nie działają. Dlatego zwróciłem sie do uzytkowników może ktoś ma?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz32 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Znalazłem wczesniej ten sterownik ale on nie działa, są w sieci steroniki niby pod Xp ale po zainstalowaniu ich zaden nie działa a te pod win9x działają bez problemu. Te stery pod Xp sprawdzałem tez na innym kompie i tez nie działają. Dlatego zwróciłem sie do uzytkowników może ktoś ma?? Mam taki sam skaner u mnie dziala bez zarzutu na tym sterku. Moze zainstaluj SP2 do windowsa lub sciagnij programik EasyScan i pokombinuj z nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Bo stery PLUSTEKA instaluje się w ten sposób Podłaczasz skaner do prądu i usb. Następnie coś tam wykrywa, dajesz cancel. I instalujesz z płyty, następnie oczywiście nie wykryje ci w trayu tego plustek menadżer bo napisze, że brak scanera, nawet restart komputera nie pomoże, chcociaż sterowniki są zainstalowane. Robisz tak, resetujesz kompa, bląd nadal jest, odlaczasz na 5 sekund wtyczke ktora wchodzi do scanera, mam na mysli ta z pradem i włacz. Powinno sie pojawic w dole kolo daty, ze wykryto urzedzenie (u mnie to dziala tylko gdy scaner jest w pierwszy slocie usb) doinstalowujesz za chwile stery, bo sie pyta. Tak, tak jeszcze raz, ale tym razem dajesz sciezke do plytki, tam gdzie sie znajduja i po chwili menadzer ze scanera sie uruchomi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...