Gość fredus Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Wreszcie nabyłem nową płyte (Gigabyte GA 81848PM) ale mam mały problem z biosem, otóż wchdze do biosa i w zakładce advanced coś tam jest komnpletnie goło, żadnych ustawień związanych z O/C jest tylko zmiana jakis tam obrazkuów na poczatku włączania kompa i takie tam słtszałem że trzeba coś tam wcisnąć shit+.... i wtedy odblokowują sie dodatkowe funkcje, a może lepiej wgrać nowy bios?? Please poradzcie coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Następnym razem proszę zapoznać się z instrukcją obsługi płyty głównej, bo tam jest wszystko napisane. Kombinacja klawiszy to CTRL+F1. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Moja płyta to wersja OEM więc instrukcji niema :wink: UPDATE: dzięx devilek teraz odblokowało mi sie dużo więcej funkcji B) Edytowane 3 Marca 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Ok :wink: Prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...