psx Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Prawdopodobnie zwalilo mi sie gniazdo PS2 na myszke na plycie glownej - podpinalem 3 rozne myszki i zadna nie dziala, dzialaja natomiast na drugim kompie z poczatku myslalem, ze zepsula sie przejsciowka z USB, ale na drugim kompie rowniez dziala poki co myszke podpialem do USB i tak pracuje, ale to problemu nie rozwiazuje, poniewaz usterka sie sama raczej nie naprawi i stad moje pytanie: czy mozna gdzies w ogole kupic/wymienic to gniazdo PS2 na myszke? jesli tak, to ile takie cos moze kosztowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) gniazdo owszem można wymienić, jak chcesz to nawet moge ci wylutować z mojej starej mobo i wysłać :P ale być może przyczyna nie tkwi bezpośrednio w samym gnieździe, tylko w jakimś kontrolerze PS2, a tego to już raczej nie wymienisz. pozatym jeśli wszystko działa stabilnie to używaj mychy na USB, są o wiele lepsze od PS2, tylko że np. windows 95 lub inne starsze systemy mogą mieć z tym problem :) Edytowane 8 Marca 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...