s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 a ta DELTA 350 W moze sie rownac z fortronem 400 W prosze o szybka odp ..;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 wez sprawdz linie V/A i zobacz ktore lepiej beda pasowac do danej plyty ale ogolnie to ta Delta srednia jest ,mocniejsze sa FSP350-60MDN® jesli chodzi o 12V a o 5V ten FSP400 tylko ze tu handluja uzywkami niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 kurcze no :) nie znam sie na tych liniach 5,12 itp chcialem uslyszec ktory nadawal by sie lepiej pod epox 8kda3I sempa 2600 z o/c ooczywiscie 80 gb wdc 256 m ;( geforce 2 narazie (bo taki sprzet bede kupowal a nie chce stracic kompa ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 FSP350-60MDN® ma 25A na 12V szukaj zasilki o takich parametrach na 12V a czy to bedzie FSP, Modecom, Delta az takiej roznicy niema wszystkie sa na podobnym poziomie masz wiecej kasy to kupujesz Huntkey, Enermax, Tagan, TOPower Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 wlasnie nei mam kasy :wink: kupioe fortrona 400W dzieki za odp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 wlasnie nei mam kasy :wink: kupioe fortrona 400W dzieki za odp :wink:Zajrzyj do tematu o Fortronach Ludzie mają problemy z Fortronami FSP400-60PFN od Freego77 z Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 FSP350-60MDN® ma 25A na 12V szukaj zasilki o takich parametrach na 12V a czy to bedzie FSP, Modecom, Delta az takiej roznicy niema wszystkie sa na podobnym poziomie masz wiecej kasy to kupujesz Huntkey, Enermax, Tagan, TOPower jestes pewny, ze to bylo 25A ? a nie przypadkiem 19.5A.. Od siebie dodam Delta 300w z 15A na +12 spokojnie ciagnela moj config (click) Co do pytania Delta vs. Fortron - wzialbym ta pierwsza bo jest znacznie cichsza anizeli produkt FSP.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 slow silva (sork ajak pomylilem nick) chces zsprzedac 8kda3I ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Panowie mam tą 420, na moim configu niesłyszalny w ogóle. Cholera ta zasiłka nie ma zasilania dla kart Pci Ex, lol, czyżbym zaliczył zonka ? Można taką wtyczkę dokupić ? Sry za ot, ale tematu nie chciałem nowego zakładać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Panowie mam tą 420, na moim configu niesłyszalny w ogóle. Cholera ta zasiłka nie ma zasilania dla kart Pci Ex, lol, czyżbym zaliczył zonka ? Można taką wtyczkę dokupić ? Sry za ot, ale tematu nie chciałem nowego zakładać. oczywiscie nieslyszalny w przerazliwym szumie innych wiatrakow;) Do pcie mozesz dokupic remika: http://zenfist.pl/pID/107.htm s4t1n - sprzedawalem tego epoxa jakis czas temu. Teraz proponuje zakup w apollo - z tego co wiem maja najtaniej (rev 3.3) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) SlowsilVa 19,5A to ma wersja FSP350-60MDN rev. A d:: FSP400-60PFN raczej niebierz , bo to uzywki nadaja sie na przeglad i serwis Edytowane 3 Marca 2006 przez XiAo_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Stary dzięki wielkie... peace ! Szefu niesłyszalny, slysze tylko wentyl od procka. Bezproblemowo pc na noc i download, obroty (wentyla od procka) zmniejszam w speedfanie do 90% i nocke cisnę :) Stary dzięki wielkie... peace ! Szefu niesłyszalny, slysze tylko wentyl od procka. Bezproblemowo pc na noc i download, obroty (wentyla od procka) zmniejszam w speedfanie do 90% i nocke cisnę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...