Turkina Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Witam.Mam kartę GeForce 6800GS XFX Pine 256MB TV/DVI (AGPx8) stockowy wiatrak jest bardzo głośny i w planach mam jego zmianę. Pytanie jest proste czy NV Silencer 5 (Rev. 3) jest kompatybilny z wersją AGP.Na stronie Arctic-Cooling podają że jest kompatybilny ale z wersją GT.Jezeli ktoś posiada 6800GS i zmienił na inne chłodzenie proszę o wypowiedź na jakie. Edytowane 3 Marca 2006 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydayq Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Witam. Ja na Twoim miejscu bym poczekał jeszcze troche z zmianą chłodzenia bo lada dzień na półkach sklepowych pojawią sie Accelero X1 i Zalman VF900. A Jeśli nie chcesz czekac to warto zastanowić się nad Zalmanem VF700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam.Poczekam na Accelero X1 i jego testy może ten stockowy wiatrak mnie nie wykończy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...