pirkens Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Czesc mam AthlonaXP 1700+ na jadrze t-bread(nie krecony) plytke gluwna MSI K7N2 Delta2 512 RAM i radeona Gigabyte 9600. I jak chce pograc sobie w jakas fajniejsza gierke to mi sie przycina zlekka a ta gierka w ktora chce zagrac ma wymagania np.: procesor 2.0 i warto kupowac nowy czy mozna z niego cos jeszcze wycisnac? A jak juz trzeba wymieniac procka to tak chcialbym zeby sie miescil w cenie do 250-300zl. Doradzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 kup najpeirw slownik :blink: :blink: przesiadz sie na s.939 bedzi wydajniejsze dolozysz 2 tyle i masz s.939 asrock dual sata II i sempa 3000+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Kup słownik i potem napisz coś. Poskładaj te zdania do kupy, podkręć proca, i kup 9700pro z 256 bitową szyną pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirkens Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 moim zdaniem zmiania plytki glownej to glupota bo ta ktora mam jest bardzo dobra(MSI) i gdybym kupil tego Asrocka to by bylo gozej niz teraz jest(asrocki sa do [gluteus maximus]. Najlepsze plytki na rynku to asus i MSI!!!) mnie tylko interesuje czy wymiana na batrona powiedzmy 2600 lub 2800 dala by widoczne zmiany?(bo raczej z podkrecania niewiele dostane(2.0)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 jescze malo wiesz i krzywo sikasz :wink: lepiej zrob jak ci radizl grzechu zmien grafe i podkrec atlhona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirkens Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 i oczywiscie za ile taiego batrona musialbym zaplacic(czyli teraz liczy sie cena/jakosc) ("tak wiele za tak niewiele"hehe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 moim zdaniem zmiania plytki glownej to glupota bo ta ktora mam jest bardzo dobra(MSI) i gdybym kupil tego Asrocka to by bylo gozej niz teraz jest(asrocki sa do [gluteus maximus]. Najlepsze plytki na rynku to asus i MSI!!!) mnie tylko interesuje czy wymiana na batrona powiedzmy 2600 lub 2800 dala by widoczne zmiany?(bo raczej z podkrecania niewiele dostane(2.0))Najpierw poczytaj o czymś (asrocka mam na myśli) a potem pisz :mur: Jeżeli kupił byś bartona powiedzmy 2500+ mobile albo 2800+ mobile to poczuł byś raczej wzrost wydajności, ale też zależy na ile podkręcisz tego 1700+, może to jakaś perełka (JIUHB) albo podobna seria. Podkręć i zobacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirkens Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 przynajmniej wiecej wiem niz Ty bo jesli ktos mi mowi o asrock'ach to ja gostka wysmiewam wole dolozyc 100 i miec juz wypasss!! A grafa przeciez jeszcze niejest najgorsza radek9600 - moim zdaniem bardzo dobra. a jak mialbym zmieniac to moze na x700 a cenowo sa podobne. Wiec sie niesprzeczaj tylko mi doradz bo ja wlasnie niewiem czy mi sie oplaca(mowie o procku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 jesli kupisz cos pokroju 2500-2800 to odczujesz wzosrt wydjnosci ale nie oszukumy sie nie bedzie no kolosalny btw peace kolego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 przynajmniej wiecej wiem niz Ty bo jesli ktos mi mowi o asrock'ach to ja gostka wysmiewam wole dolozyc 100 i miec juz wypasss!! A grafa przeciez jeszcze niejest najgorsza radek9600 - moim zdaniem bardzo dobra. a jak mialbym zmieniac to moze na x700 a cenowo sa podobne. Wiec sie niesprzeczaj tylko mi doradz bo ja wlasnie niewiem czy mi sie oplaca(mowie o procku) chyba sie troszku myplisz ze wiesz wiecej niz grzechu ... poczuytaj o tym asrock jest duzy temat asrock k8 dual sata II uli 1695 i pozniej sie zacnzij wypowiadac :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) moim zdaniem zmiania plytki glownej to glupota bo ta ktora mam jest bardzo dobra(MSI) i gdybym kupil tego Asrocka to by bylo gozej niz teraz jest(asrocki sa do [gluteus maximus]. Najlepsze plytki na rynku to asus i MSI!!!) mnie tylko interesuje czy wymiana na batrona powiedzmy 2600 lub 2800 dala by widoczne zmiany?(bo raczej z podkrecania niewiele dostane(2.0))witam tu kolega nie ma racji asrock dual sataII to dobra płytka i jak nie stać na nic lepszego to ją brać kup tak: asrock dual sata II 240zł sempron s 939 390zł radka 9700pro 300zł 512 ramu 80zł i masz komp wypas edit. ups w sumie nie zauwazylem ze masz 300,- to nic nie kupuj zbierajta pozdr Edytowane 3 Marca 2006 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 [*] 512 ramu 80zł i masz komp wypas edit. ups w sumie nie zauwazylem ze masz 300,- to nic nie kupuj zbierajta pozdr tak jak zauwzyłes jest 300zł anie jak na ten zestaw duzo wiecej na towim miejscu bym sie teraz wstryzmal z zakupeł jakies pół roku uskładj troche kasy i wtedy sobie kupisz noy config na pcie ps. gdzie sa ramy 512 po 80zl??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ps. gdzie sa ramy 512 po 80zl??? Ja wiem !!! Zepsute na allegro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 spoko dorwiesz używki za 80;) co prawda jakieś no namy, "elixir";) pozdr sorki dawno nie bylem na allegro z tym 80zł przesadziłem;) pzodr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...