IceManSpy Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Witam. Mam takie pytanie. Od pewnego czasu denerwuje mnie jedna rzecz w glosnikach. Otoz gdy slucham muzyki to nagle spada glosnosc ,a potem rosnie. Czasem sie tak nagle stanie, czasem przez 5 min ,a czasem wogole nie ma. Co to moze byc?? W grach raczej mi sie tak nie dzieje. Karta dzwiekowa: Zintegrowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Mam te głośniki i niemam takich objawów, w twoim przypadku niekoniecznie głośniki sa winowajcą, byc może zintegrowana dźwiękówka szwankuje :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Dzwiekowke bym, zostawil w spokoju moze iosenka jakas lipna slaba jakosc /albo ci sie wydaje:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManSpy Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Dzwiekowke bym, zostawil w spokoju moze iosenka jakas lipna slaba jakosc /albo ci sie wydaje:] Niewydaje mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Jakbyś miał od kogos pożyczyć np. jakiegoś Sound Blastera to byś sprawdział czy to wina dźwiękówki czy głośników :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...