TanneR Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 No dobra .Mam zamiar zamontować w moim WC spryskiwacz do szyb od samochodu (malucha). Mam więc takie pytanie czy taka pompka mogłaby chodzić bez przerwy (w ostateczności na 9V) . No to jak??? :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Raczej to dlugo nie pochodzi. Ja jak kiedy dorwalem caly zbiornik z pompka od Forda Ściery to pracowal jakies 5 minut a potem sie spalil (ale sikal na 5m). Nie radze czegos takiego wsadzac do kompa bo: 1. Jest malo wydajny ale ma za to duze cisnienie 2. Zaraz sie spali 3. Jest glosny jak cholera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Po pierwsze większość maluchów nie ma takiej pompki i ciśnienie robisz sam palcem :-) Ale jak już jest to odpada bo, WC ma być ciche i wydajne, a pompka z malucha ani cicha ani wydajna nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Raczej to dlugo nie pochodzi. Ja jak kiedy dorwalem caly zbiornik z pompka od Forda Ściery to pracowal jakies 5 minut a potem sie spalil (ale sikal na 5m). Nie radze czegos takiego wsadzac do kompa bo: 1. Jest malo wydajny ale ma za to duze cisnienie 2. Zaraz sie spali 3. Jest glosny jak cholera No to qrde czego mam urzyć , no ale żeby nie było za drogie. :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 AquaSZUT za 36 zyla zdaje sie, drogo to az tak bardzo nie jest, a calkowicie starcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 AquaSZUT za 36 zyla zdaje sie, drogo to az tak bardzo nie jest, a calkowicie starcza No dobra to gdzie tego AquaSZUT dostane ?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 AquaSZUT za 36 zyla zdaje sie, drogo to az tak bardzo nie jest, a calkowicie starcza No dobra to gdzie tego AquaSZUT dostane ?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 AquaSZUT za 36 zyla zdaje sie, drogo to az tak bardzo nie jest, a calkowicie starcza No dobra to gdzie tego AquaSZUT dostane ?? :P Sklepy akwarystyczne, Markety Ogrodnicze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 AquaSZUT za 36 zyla zdaje sie, drogo to az tak bardzo nie jest, a calkowicie starcza No dobra to gdzie tego AquaSZUT dostane ?? :P PO pierwsze nie musisz 2 razy pisać, a po drugie to taką pompkę powinieneś w zoologicznym dostać(najwyżej trzeba będzie trochę pochodzic). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 AquaSZUT za 36 zyla zdaje sie, drogo to az tak bardzo nie jest, a calkowicie starcza No dobra to gdzie tego AquaSZUT dostane ?? :P Sklepy akwarystyczne, Markety Ogrodnicze No to w pożo. Tylko mam jeszcze takie pytanie. Czy ktoś próbował już tego :?: I czy nie będzie problemu z podłączeniem wężyków tych z 4MAX :?: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 No dobra to gdzie tego AquaSZUT dostane ?? :P Sklepy akwarystyczne, Markety Ogrodnicze No to w pożo. Tylko mam jeszcze takie pytanie. Czy ktoś próbował już tego :?: Jo mom tą pompkę i jest ok (cicho, wystarczająco wydajna) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...