Skocz do zawartości
Gość Uszatek

Strategie W Realiach II Wojny Światowej

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Uszatek

Cześć

Moglibyście polecić mi jakieś dobre gry strategiczne typu RTS albo podobne osadzone w realiach II wojny światowej? Najlepiej żeby nie były zbyt trudne :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Uszatek

wielkie dzięki za info o gierkach:) Commandosów już przeszedłem dawno:-P Właśnie ściągnąłem i przeszedłem demko Blitzkrieg 2 i powiem wam że gierka wymiata:) Chyba się na nią pokuszę:) Blitzkieg 1 z dodatkami kosztuje chyba z 40 parę zł, więc pokuszę się na orginałek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Codename Panzers Phase One i Phase Two...

zdecydowanie...

ps...Phase One znajdziesz w kiosku za 20 zł :)...

Gralem troche w Phase One... realizm w tej grze niestety poszedl na papierosa. Wymieklem, gdy kryta brezentem ciezarowka wytrzymala bezposrednie trafienie pociskiem odlamkowym z IS-2 (dzialo 122mm!) :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Uszatek

Codename Panzers Phase One i Phase Two...

zdecydowanie...

ps...Phase One znajdziesz w kiosku za 20 zł :)...

A czy ta gra jest w jakiejś gazecie czy w jakimś specjalnym wydaniu????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gralem troche w Phase One... realizm w tej grze niestety poszedl na papierosa. Wymieklem, gdy kryta brezentem ciezarowka wytrzymala bezposrednie trafienie pociskiem odlamkowym z IS-2 (dzialo 122mm!) icon_confused2.gif

no fakt - zdarzały się takie numery :|

ale mimo wszystko - wg mnie dobra gra...

Uszatek - zdaje się jakieś wydanie specjalne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzę i nie wierzę własnym oczom, że nikt nie wspomniał jeszcze o Company of Heroes Dołączona grafika

Edit: Dopiero teraz zauważyłem, że to ktoś trupa sprzed 7 lat odkopał.....Dołączona grafika   

Nie dziwota, że nikt nie wspomniał, bo gra wyszła we wrześniu 2006 :-) ... stupid me..

Edytowane przez Night_Bird

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi