Gość Uszatek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Cześć Moglibyście polecić mi jakieś dobre gry strategiczne typu RTS albo podobne osadzone w realiach II wojny światowej? Najlepiej żeby nie były zbyt trudne :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 http://www.nival.com/blitzkrieg2/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Stalingrad , Sudden Strike 1 i 2 , Blitzkrieg 2 Dodatkowo Silient Storm (taktyczna) tez fajna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Codename Panzers Phase One i Phase Two... zdecydowanie... ps...Phase One znajdziesz w kiosku za 20 zł :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 A może Commandos 1,2,3 ;). Ale może nie spełniać warunku bycia "łatwej"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Desert Rats vs Afrika Korps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Soldiers: Ludzie Honoru (czy jakos tak, orygnialnie Soldiers: Heroes of WW II) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Soldiers: Ludzie Honoru (czy jakos tak, orygnialnie Soldiers: Heroes of WW II) No rzeczywiscie, jedna z latwiejszych gier. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Uszatek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 wielkie dzięki za info o gierkach:) Commandosów już przeszedłem dawno:-P Właśnie ściągnąłem i przeszedłem demko Blitzkrieg 2 i powiem wam że gierka wymiata:) Chyba się na nią pokuszę:) Blitzkieg 1 z dodatkami kosztuje chyba z 40 parę zł, więc pokuszę się na orginałek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Codename Panzers Phase One i Phase Two... zdecydowanie... ps...Phase One znajdziesz w kiosku za 20 zł :)... Gralem troche w Phase One... realizm w tej grze niestety poszedl na papierosa. Wymieklem, gdy kryta brezentem ciezarowka wytrzymala bezposrednie trafienie pociskiem odlamkowym z IS-2 (dzialo 122mm!) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Uszatek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Codename Panzers Phase One i Phase Two... zdecydowanie... ps...Phase One znajdziesz w kiosku za 20 zł :)... A czy ta gra jest w jakiejś gazecie czy w jakimś specjalnym wydaniu???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Gralem troche w Phase One... realizm w tej grze niestety poszedl na papierosa. Wymieklem, gdy kryta brezentem ciezarowka wytrzymala bezposrednie trafienie pociskiem odlamkowym z IS-2 (dzialo 122mm!) icon_confused2.gif no fakt - zdarzały się takie numery :| ale mimo wszystko - wg mnie dobra gra... Uszatek - zdaje się jakieś wydanie specjalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerv Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Z czystym sumieniem Sudden Strike 2 :) oj jak ja pamietam jak sie w to grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Close Combat (5 czesci) Edytowane 5 Marca 2006 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Z w/w bierz Blitzkrieg 2, chociaż gierka trochę już ma (wyszła w październiku) dodano edytor map, przez co się szybko nie znudzi. Poza tym nie ma w niej rażących w oczy bugów/błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Polecam: Blitzkrieg + dodatki + nieoficjalne mody jest ich mnostwo) zwlaszcza polecam Operation Hagelsturm Blitzkrieg II Desert Rats vs Afrika Korps, D-Day, 1944 Battle of the Bulge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiddenstroke Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Hidden Stroke II: Resource War polecam, moim zdaniem to najlepsza gra strategiczna o tematyce IIwś. - 5v5 multiplayerhttp://www.sudden-arena.com - arena do gry w multiplayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Patrzę i nie wierzę własnym oczom, że nikt nie wspomniał jeszcze o Company of Heroes Edit: Dopiero teraz zauważyłem, że to ktoś trupa sprzed 7 lat odkopał..... Nie dziwota, że nikt nie wspomniał, bo gra wyszła we wrześniu 2006 :-) ... stupid me.. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Night_Bird Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiddenstroke Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Hehe, przypadkiem trafiłem na ten temat. W każdym razie społeczność ludzi grających w HS2 jest mała i potrzeba więcej ludzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...