stuff Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Podkreciłem swój procesor PIII 450Mhz na 675 Mhz.Dziala on stabilnie temperatura wzrosła tylko o 5 stopni z 41 na 46.Dodam tylko ze mam standardowy wentylator intela,aprocek wysmarowałem pastą.Chodzi juz tak od kilku miesięcy i nic niepokojącego nie zauwazyłem.Ale bądzcie ostrożni przy kreceniu i sprawdzajcie czesto temperature procesora. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Gratuluje wyniku ! Na jakiej plycie to wykreciles ? update : Wrzuc screena z wcpuid`a :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 wlasnie jakie mobo? musisz miec fsb 150 mhz tak?? na standardowym zasilaniu poszedł o tyle ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ładnie - chciałbym, by moja peczwórka chociaż wstała na 150 ! miałbym 2,25 :-) żadne z moich p3 ( 500,600,700) nie chodziły na 150 - 133 max przy NIESTANDARDOWYM AC. przyłanczam sie do prośby Xenon_a - dawaj screena (!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ładnie - chciałbym, by moja peczwórka chociaż wstała na 150 ! miałbym 2,25 :-) żadne z moich p3 ( 500,600,700) nie chodziły na 150 - 133 max przy NIESTANDARDOWYM AC. przyłanczam sie do prośby Xenon_a - dawaj screena (!) da rade wycisnac wiecej niz 133 ;-) gorzej ze stabilnoscia systemu. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18313&highlight= looknij jeszcze tu ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Ponowie. To przecież początek serii (PIII 450MHz - pierwszy PIII) więc nic dziwnego, że jądro ma zapas technologiczny nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Tak, ale (po treści posta wywioskowuje:) że jest to PIII na rdzeniu Katmai, a one nie miały za duzych mozliwości o/c. Seria ta skończyła się na 600MHz, później od 550MHz były Coppermine, a te juz fakt miały duży zapas :). Ja swojego 550MHz(Katmai) kręce max. na 633MHz na Abicie BE6-II, więcej albo winda nie wstaje albo wogole komp ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnichuu Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Podkreciłem swój procesor PIII 450Mhz na 675 Mhz.Dziala on stabilnie temperatura wzrosła tylko o 5 stopni z 41 na 46.Dodam tylko ze mam standardowy wentylator intela,aprocek wysmarowałem pastą.Chodzi juz tak od kilku miesięcy i nic niepokojącego nie zauwazyłem.Ale bądzcie ostrożni przy kreceniu i sprawdzajcie czesto temperature procesora. :roll: to super :) ja swojego dopiero zamierzam zacząć kręcić (za bardzo nie wiem jak się do tego zabrać :( ) ale w moim przypadku nie ma standarodwego radiatora i coolera ( a myślałem, że mam :( ) mam radiator z PII i coolera za 5 zeta.. nie wiecie czy dostane jeszcze gdzieś Titana TTC-M2AB bo to stary model :?: a może jednak wystarczy te moje <span style="color:red;">[ciach!]</span>o :?: pozdrawiam mnichuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 mnichuu jak chcesz to ja ci moge sprzedac cooler do p3 z dwoma wiatrakami. Kiedys kupilem ale nie umialem zamontowac, a ze sie nie wglabialem to go odlozylem na polke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...