Gość nairda Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam! Mam zamiar zakupić drukarkę w cenie do 250 zł . Drukarka ma być do druku głównie czarno - białego. Mam na oku kilka modeli - doradźcie mi proszę co będzie najlepsze. Chodzi mi o to żeby w miarę drukowała , żeby tusze nie były zbyt drogie i żeby te tusze na trochę starczały. Taka drukarka dla studenta. Oto modele : CANON pixma ip1500 , EPSON stylus C48 , EPSON stylus photo D68 , HP deskJet 3920 C9062A , HP deskJet 3940 C9050A , LEXMARK x3330 (wielofunkcyjna). Proszę o pomoc - którą wybrać ? ? ? Dzięki z góry ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) wez canona ip 1500 i nawet sie nie zastanawiaj!!! ja tez sie wachałem ale dziś byłem w media i mieli pól palety tych drukarek po 250zł i bez namysłu kupiłem ją. Duza zaleta sa dostepne bardzo tanie zamienniki po 3-5zł. Edytowane 5 Marca 2006 przez SABUR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nairda Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 A co myślicie o EPSON stylus C48 , EPSON stylus photo D68 i stylus photo c66?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...