draak Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) maSTHa212- pewnie zrobię jak piszesz. Ostatnie pytanie- czy grałeś teżw gry z EAX 3.0? Bo tylko wtedy występują te problemy (magistrala pcmcia jest wtedy bardziej obciążona). Podczas słuchania muzyki, gier bez EAX gra zawsze w porządku. baxxxio, nie ma sprawy ;) Też miałem wątpliwości przed zakupem, jednak recenzje między innymi na naszym forum, przekonały mnie do tego zakupu. I nie żałuję. Tak czy inaczej, asortyment notebooków z topowymi vga na naszym rynku jest mizerny, zostaje praktycznie sager. edit- dzięki, w przyszłym tygodniu w takim razie kupuję a2zs na pcmcia, jak tylko ją dostanę to skrobnę mały review ;) Edytowane 30 Maja 2006 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Z tego co pamietam to nawet w Windowsie przy muzyce mialem ustawione High Performance i zero zgrzytow, co do gierek to wszedzie gdzie moglem wstawilem najwyzsze EAX jakie bylo mozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boba Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 hmm.. nom na jakość nie dźwięku nie narzekam.. ale mnie juz klon SB pod dosem zaspokajał ;) bo było stereo hehe ...poza tym na razie i tak słucham muzy z wewnetrznych głośniczków wiec nie zależy mi jakoś szczególnie na super przestrzennym dźwięku.. do do 3dmark'a 2005 ściągnąłem dzis i test .. przy włączonym tlenie, antywirusie, firwallu i kilku innych progrmamikach w tle miał wynik: 6797 czy to dużo czy mało nie mam dużej orientacji.. muszę sprawdzić w waszej bazie.. ja mam tylko porównanie przy renderowaniu określonych scen.. i tam wypada mi pozytywnie pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Przy PM 2.13GHz wynik na def. to u mnie 7010pkt, w tray'u tylko ogniomurek + antivir. Po o/c przybyło ponad 1000pkt, orb jest w sygnaturce. Twój wynik jest zatem bardzo dobry (z uwagi na obciążony system, sterowniki pewnie ustawione na wysoką jakość etc ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boba Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 si. sterowniki na wysoka jakośc.. nieprzetaktowywałem, sterowniki standardowe nVidii ps czy ktoś moze wie czy a jesli tak to jakie strowniki mozna ściągnąc aby uzyskać wieksza wydajność open gl? czy mozna strowniki do quaddro zainstalować? nie zalezy mi na szybkości pod konkretna gre.. a pod aplikacje CADowskie raczej? pozdro i sory za OT mały ;) ps2. co do programiku do 'gorących guzików' to mam zainstalowany.. ale działa tylko 'głośność' spod tego programiku.. te 3 guziki u góry nadal nieskonfigurowane jakoś były<w trayu tez mam ikonke 'hotkey setup' az dzisiaj pod jeden z nich podpiołem notatnik i nagle sie cos odblokowało i pozostałe 2 tez działaja heh.. czesm nie wiem co robie zle.. nom wazne ze juz ok.. pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...