viking34 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam! nowopowstałe forum akwarystyczne zaprasza do rejestracji zachodniopomorskie forum akwarystyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Ja się chyba przewrócę. Znowu standardowe forum, mam już dość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Ja się chyba przewrócę. Znowu standardowe forum, mam już dość...he he - to nie wchodz. to nie jest ocena wygladu forum - tylko zaproszenie ... pozdrawiam forum tweka też jakoś standardowo wygląda - a nie to jest jego siłą tylko ludzie którzy tu goszczą - no i merytoryka (10 pk w 5 punktowej skali :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Wygląda standardowo, masz rację. Ale jest zmienione logo, które doskonale wkomponowywuje się do kolorystyki forum. Powiedziałem, że twoje forum jest standardowe bo tak wygląda. Poza tym wiele innych fór dyskusyjnych pokazywanych w dziale "Prezentacje" tak wyglądają jak twoje i tyle. Stąd nie dziw się, że tak to określiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Wygląda standardowo, masz rację. Ale jest zmienione logo, które doskonale wkomponowywuje się do kolorystyki forum. Powiedziałem, że twoje forum jest standardowe bo tak wygląda. Poza tym wiele innych fór dyskusyjnych pokazywanych w dziale "Prezentacje" tak wyglądają jak twoje i tyle. Stąd nie dziw się, że tak to określiłem. doskaonale Cię rozumiem - sam bym tak zareagowal ;-) , jak cos może się ruszy to pomyśle o zmiane wyglądu. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Czekamy, więc na zmiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...