Props Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Mam tego procka jest na jondze willamette. I Mam zamiar kupic do niego jakies mobo ale naiemam pojencia co bylo by dobre do podkrencania, wiec zwracam sie z tym do was. Wymagania: 1.Mozliwosc zmiany napincia, 2.Osobne zmiana fsb do proca, 3.Czujniki temperatury, 4.Cena niwazna, PS: Sorki za blendy i brak polskich liter ale nimieszkam w polsce iniemam polskiej klawiatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Weź jakąś msi na i845pe albo ge. zapłacisz za nia jakąś 100 a powinno ci wystarczyc do tego procka, bo i tak niewiele z niego wyciśniesz. Według mnie niema zabardzo sensu ładować dużych pieniędzy w tego proca bo jest cienki. Jesli niechcesz dużo inwestowac to sprzedaj go dułóż troche kup najtańszego używanego celerona D i jakąś niedroga płytę do niego a i tak ci się lepiej podkręci od tego pentiumka a wydajność będziesz miał o niebo lepszą niż ten stary P4. Edytowane 4 Marca 2006 przez adam16v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Abit IS7 + Celeron D 2,26Ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpanfk Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 A wie ktoś może czy na Abicie IS7-E2 odpalę bez problemu starego Celerona 1700Mhz (chyba FSB 400MHz miał) bo narazie chce tylko jakas płytę tania, a potem se może Celerona D sprawię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Jeśli jest na s478 to tia [; Edytowane 5 Marca 2006 przez Mac4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 nie odpalisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu424242 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Mam tego procka jest na jondze willamette. I Mam zamiar kupic do niego jakies mobo ale naiemam pojencia co bylo by dobre do podkrencania, wiec zwracam sie z tym do was. Wymagania: 1.Mozliwosc zmiany napincia, 2.Osobne zmiana fsb do proca, 3.Czujniki temperatury, 4.Cena niwazna, PS: Sorki za blendy i brak polskich liter ale nimieszkam w polsce iniemam polskiej klawiatury. Moj stary PIV 1,5Ghz willamette smigal u mnie na 2,0Ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 865 nie obsługuje wiliamette więc odpalisz tego celerona tylko jeżeli jest to northwood Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 a 1,7 były na willamette :wink: sprzedaj go :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 865 nie obsługuje wiliamette więc odpalisz tego celerona tylko jeżeli jest to northwood Bullshit. Sprawdzales organoleptycznie? Bo ja odpalalem. Cud? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...