Skocz do zawartości
Props

P4 1500mhz S478

Rekomendowane odpowiedzi

Mam tego procka jest na jondze willamette. I Mam zamiar kupic do niego jakies mobo ale naiemam pojencia co bylo by dobre do podkrencania, wiec zwracam sie z tym do was.

Wymagania:

1.Mozliwosc zmiany napincia,

2.Osobne zmiana fsb do proca,

3.Czujniki temperatury,

4.Cena niwazna,

PS: Sorki za blendy i brak polskich liter ale nimieszkam w polsce iniemam polskiej klawiatury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź jakąś msi na i845pe albo ge. zapłacisz za nia jakąś 100 a powinno ci wystarczyc do tego procka, bo i tak niewiele z niego wyciśniesz. Według mnie niema zabardzo sensu ładować dużych pieniędzy w tego proca bo jest cienki. Jesli niechcesz dużo inwestowac to sprzedaj go dułóż troche kup najtańszego używanego celerona D i jakąś niedroga płytę do niego a i tak ci się lepiej podkręci od tego pentiumka a wydajność będziesz miał o niebo lepszą niż ten stary P4.

Edytowane przez adam16v

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tego procka jest na jondze willamette. I Mam zamiar kupic do niego jakies mobo ale naiemam pojencia co bylo by dobre do podkrencania, wiec zwracam sie z tym do was.

Wymagania:

1.Mozliwosc zmiany napincia,

2.Osobne zmiana fsb do proca,

3.Czujniki temperatury,

4.Cena niwazna,

PS: Sorki za blendy i brak polskich liter ale nimieszkam w polsce iniemam polskiej klawiatury.

Moj stary PIV 1,5Ghz willamette smigal u mnie na 2,0Ghz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi