azedor Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Czy istnieje jakiś model płytt z Socket 939/940 (Athlon 64) posiadający zarówno PCI-EXpress jak i AGP ? Może to jest troche bezsensu pytanie ale raz np, miałem płyte obsługującą pamięć DDR i DIMM, tzn 2 typy gniazd, może również podobne rozwiązanie jest wprzypadku złącz pod karty graf. ? Edytowane 4 Marca 2006 przez azedor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 czlowieku - uzywaj szukajki !!! Jest taki model jest nawet faq o nim i temat zawierajacy 77 stron mu poswiecony - ta plyta to Asrock 939 dual-sata2 taka miedzy innymi jak ja mam - bardzo udana konstrukcja jak na swoja cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azedor Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 czlowieku - uzywaj szukajki !!! Jest taki model jest nawet faq o nim i temat zawierajacy 77 stron mu poswiecony - ta plyta to Asrock 939 dual-sata2 taka miedzy innymi jak ja mam - bardzo udana konstrukcja jak na swoja cene dzięki wielkie za odpowiedź i za radę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Tylko nie wiem dlaczego napisałes 939/940 przeciez to sa inne sockety niekompatybilne ze soba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Tylko nie wiem dlaczego napisałes 939/940 przeciez to sa inne sockety niekompatybilne ze soba.Moge sie tylko domyslac, ze chodzilo o plyty na S940 i S939 z PCI-E i AGP na pokladzie. Wiadome jest przeciez, ze nie wlozymy procka pod S939 do S940 i odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...