Skocz do zawartości
GaShKaS

Jaka Tania Grafe?

Rekomendowane odpowiedzi

pajak28 napisał(a):

Przecież masz w podpisie dobrego Radeona 9550 XT. Coś Ci się z nim stało? Kupując grafę w takiej cenie do takiego konfigu dużo nie pograsz...

Tak, oczywiscie ze sie da pograc, nawet przy niezlych efektach ;) Ale zapomnialem dodac ze zbieram kase na prawko, zaczynajac od sprzedazy karty ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od 50 do 100, trudne zadanie

z nV: GeForce 2 MX 200 i 400 oraz GTS i Ti, może jeszcze sie załapią 3 Ti (chociaż wątpie)

z ATi: Radeony 8500, 9000, 9100, 9200, 9250 można za tyle dostać, IMO propozycje ATi w tym przedziale cenowym są lepsze

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pajak28 napisał(a):

Może Radeon 9250... albo Gefrce 4 Titanum. Ale dobrze się zastanów zanim sprzedasz swoją grafę, bo na tych nie pograsz...

No wiem ... Ale chyba prawko wazniejsze :) BTW, starczy mi zeby CoD (2) poszlo i NFS MW ... Nie musi byc wypas, byle pojdzie ;)

AragornPL napisał(a):

Od 50 do 100, trudne zadanie

z nV: GeForce 2 MX 200 i 400 oraz GTS i Ti, może jeszcze sie załapią 3 Ti (chociaż wątpie)

z ATi: Radeony 8500, 9000, 9100, 9200, 9250 można za tyle dostać, IMO propozycje ATi w tym przedziale cenowym są lepsze

Myslalem nad 3 Ti ... A ktory radek jest najmocniejszy z tych co wymieniles? Jakie DX obsluguja? I jeszcze slyszalem ze na jakims radziu San Andreas jakos ma problemy ... Czy to prawda? Edytowane przez GaShKaS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ecuadoo napisał(a):

9100 zdecydowanie najlepszy za te pieniadze ;]

Niekoniecznie, pozycja nr.2 (GeForce 3 Ti 200 ze 128MB ramu) jest dość rzadko spotykana i może wydajniejsza nawet ;) Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AragornPL napisał(a):

Niekoniecznie, pozycja nr.2 (GeForce 3 Ti 200 ze 128MB ramu) jest dość rzadko spotykana i może wydajniejsza nawet ;)

Czyli te 64 MB wiecej moze miec wplyw na wydajnosc ?? A ile jest warty Radek 9100 o ktorym wczesniej wspomnialem??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GaShKaS napisał(a):

Czyli te 64 MB wiecej moze miec wplyw na wydajnosc ?? A ile jest warty Radek 9100 o ktorym wczesniej wspomnialem??

Może, ale pewien nie jestem - niech ktoś, kto wie zarzuci linkiem do jakiegoś testu GF3 64MB vs 128MB

A odnośnie Radka 9100 - jest warty jakieś 100 - 110 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AragornPL napisał(a):

Może, ale pewien nie jestem - niech ktoś, kto wie zarzuci linkiem do jakiegoś testu GF3 64MB vs 128MB

A odnośnie Radka 9100 - jest warty jakieś 100 - 110 zł

Nie pogardze linkiem:) I ten 9100 lepszy jest od 9200 i 9250 np ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daniel89 napisał(a):

To prawie te same karty ale chyba 9100 jest trochę lepszy.

Nie wiesz moze czym sie roznia ?

HA98M napisał(a):

jak chcesz tanio coś kupić to tylko RIVA TNT2 :D a tak na serio to bym brał 3ti

Ti 200 znaczy sie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem GF3 i byłem z niego bardzo zadowolony, w 1024X768 w srednich detalach cod2 smigal pieknie, NFSMW w prawie najwyzszych, mohaa na full far cry na wysokich.

EDIT: TI200

Edytowane przez HucK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GaShKaS napisał(a):

Nie wiesz moze czym sie roznia ?

8500/9100 ma 2 TMU na potok (GF 3 też), a 9000/9250 tylko 1, dlatego w starszych grach 8500/9100 są znacznie wydajniejsze.

Wg mnie: R8500/9100= GF3 TI 200>> R9000/9250

Edytowane przez WDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!

A jaką kartę polecilibyście do kwoty około 400zł pod AGP??

Tylko karta ma byc nowa z gwarancja, bo ostatnio mialem radeona 9700 z allegro i gwara na 4 miesiace no i po 6 miechach karta padła :mur:

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi