mexyk Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 siemka jestem tu nowy ale niejedzcie mnie odrazu :) chce przerobic durona na atlona czytalem ze trzeba polaczyc mostki ale nie wiem jakie szukalem wszedzie i nieznalazlem wyraznej fotki ktore mam polaczyc acha ten duron 1.8 jest zielony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 No jak Cie nie jechac, jak nie zapoznales sie z regulaminem ? ;] Jest kilka tematow o duronach, jedne nawet na tej stronie, poza tym faq. Durony 1800 nie daja sie przerobic na AXP, z tego co pamietam to tylko modele 1400 i 1600 mialy taka mozliwosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 no o 1800 zbytnio nic na tej samej stronie nieznalazlem :] a moze wiesz jak mozna przerobic 1800 w jaki sposobi co daje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Oj, bo jak powstal topick o durniach 1400/1600 to 1800 jeszcze nie bylo, ale smialo mozesz tam pytac. Jak juz mowile 1800 sie raczej nie da przerobic (na 95%, bo nie jestem pewien, ale raczej zapomnij). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 a masz moze jakas fotke z zaznaczonym (ale wyrwana) ktore polaczyc nie tak jak tu http://www.overclockers.pl/txt.php?id=duron_xp_mod najlepiej jak by byl zrzut i niewiem w pancie zaznaczone ktore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...