peress Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Jak w temacie Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 wydaje mi sie ze istnieje autocad 2002 pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peress Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 mam autocad 2002 ale ang. i chodzi mi o to czy mozna zdobyc gdzies jakies pakiet jezykowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Chyba niema czegoś takiego jak pakiet językowy do ACAD-a. Mnie najbardziej denerwują różnice w skrótach klawiaturowych, oraz inna składnia poleceń. I przyzwyczajony do wersji angielskiej chyba już jej nie zmienię. Tobie też polecę wersję angielską - łatwiej jest później się przesiąść na inne programy - które rzadko są po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...