peress Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Niekiedy nie mam polskich znakow, takich jak ą, ś, ć. Co mam zrobic. np. kiedy ogladam film, z napisami, pojawia sie ten problem. W 98 jest ok. Thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrobny Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Miałem to samo ale tylko z niektórymi filmami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Oglądaj na subedit moze pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ogladam na subeditcie i nic nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...