dudek564 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam . Jestem tu nowy , prosze was o pomoc szukałem na stronie appla ale z angielskiego jestem bardzo slaby... otoz mam taki problem z ipodem 4 generacji 20gb. Jak wlanczam ipoda co chwile slychac start dysku slychac szum startu przez 2-3 sek i z 1sek przerwy i tak w kułko . Zamieszcze zdjecia po wlaczeniu pojawia sie , ten znaczek to normalne potem ta strona i nie wiem co dalej robic i w kolko to samo... co mam zrobic ? szkoda takiego odtwarzacza duzo kosztował . Co trzeba zrobic wymienic dysk ? Jesli tak to jak go otworzyc po zakupie dysku np. na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Przeszukaj sieć. Kiedyś widziałem cały poradnik jak rozebrać iPoda i jak wymienić dysk/baterie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Przeszukaj sieć. Kiedyś widziałem cały poradnik jak rozebrać iPoda i jak wymienić dysk/baterie. a mozesz mi pomuc go znalesc bo ja szukałem ten poradnik i nie moge znalesc :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 a mozesz mi pomuc go znalesc bo ja szukałem ten poradnik i nie moge znalesc :sad: Przed wysłaniem posta poszukaj słownika... O rozbieraniu iPodów poczytasz np. TUTAJ Zanjdz swój model i kliknij "Installation Instructions". Obrazki powinny Ci pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...