Skowri Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam wszystkich postuje tu po raz pierwszy.Mam pytanie.Chce kupic w miare wydajny procesor i plyte glowna.Na allegro znalazlem cus takiego http://www.allegro.pl/item90005537_wyprzed..._chips_vga.html Nie chodzi mi o jakis extra sprzet bo nie jest dla mnie:P Ale czy bedzie sie dalo to podkrecic troche i czy jest w miare wydajny poniewaz nie moge znalezc nigdzie zadnych testow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Jeśli chodzi o oc to beznadzieja, ile kasy masz na to i do czego potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowri Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 To znaczy chcialem go kupic dla brata ciotecznego.Ma 7 lat wiec raczej nie bedzie gral w wymagajace gry.A czy w ogole da sie cos z tego sprzetu wycisnac w razie potrzeby?Czy jest to tylko okrojona wersja athlona i do niczego sie nie nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Raczej patrz na co innego. Jak odpowiesz na pytania Grzecha_1990 to postaramy Ci się pomóc ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Chipset sis to padaka do oc, brak blokady agp/pci i jeszcze ten 1750+ :lol: Od kiedy cache L1 i L2 sie sumuje :lol: Tak jak napisałem, brak oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Ja już bym wolał wziąć coś takiego chociaż ma też chipset Via. Ja jednak przy AMDeku nie narzekam na niego ;). Napisz jeszcze ile masz na to kasy. Edytowane 4 Marca 2006 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowri Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 No nic tak myslalem.Przez 2 dni nikt tego nie kupuje to znaczy ze jest chlam.Napalilem sie bo zobaczylem ze jest to athlon mobile wiec moze bedzie sie dobrze krecic:P Dzieki odpowiedzi pewnie bym w koncu to cos zakupil:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...