Łukasz124756 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Witam, kupiłem nową płytę główną ASRocka takiego jak w temacie i mam athlona 1800xp +. Problem tkwi w tym, że wkladam procka, zakladam radiator i wentylatorek oraz reszte badziewia (Ram, GeForce 2 itd) włączam sobie komputer, i mam wajchę, bo monitor (a wlasciwie to karta graficzna nie reaguje). Płyta nie piszczy, ale swiecą się diody, wentylatorki się kręcą itd. Co moze byc uszkodzone? Dzieki za odpowiedzi. Edytowane 4 Marca 2006 przez Łukasz124756 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 No wiec jesli sadzisz ze jest to grafa to sprawdz jakas inna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz124756 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Sprawdzalem i dalej to samo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Restart Bios, zloz wszystko jeszcze raz bo moze gdzies nie ma styku....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...