mil86 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam. Mam takie pytanie, jaka jest normalna temp Athlona 64 3200 (Venice)?? Mam obecnie zamontowanego coolera Igloo 7200 Light i po jakiejś godzinie używania kompa (tylko siedzenie na necie) temp proca w biosie wynosi 49 st. C, czy to przypadkiem nie za dużo jak na mojego proca?? U innych widze że mają 41-43 stopnie. Coprawda nie ma to żadnego wpływu na stabilność kompa ale tak na wszelki wypadek się pytam. W razie czego podaje mój konfig: A64 (venice) 3200, mobo: Asus A8V deluxe, 1024 MB Ram (2x Kingston DDR400), Sapphire R9800Pro 128MB/256bit. Z góry dzięki za odpwiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Pisz w temacie o płycie albo procesorze lub podobnych o temperaturze :mur: Za dużo te 49 stopni, a jakie obroty ma wiatrak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 może czujnik masz rozkalibrowany..swoją drogą coś ostatnio dużo tych mobo ze złym czujnikiem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mil86 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 jeżeli chodzi o obroty to ten wiatrak obraca się z v=1600obr/min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapq Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 To chyba troszke za mało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...