jarkopolo Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam moi drodzy Mam podłączone głośniki przez kabel coaxial i w filmach dvd mam DTS i Dolby Digital ale jak wlączam gre z np EAX to gra mi tylko w stereo. TO samo jak robie test głośnicxzków (ten szum albo "test left, test right..." Chłopaki i dziewczyny jak to zrobic zeby było dobrze? przeciez nie bede za kazdym razem przełączł z coaxiala na 3 jacki kiedy bede chciał pograc. No to jest chore. Chodzi o zestaw 5.1 logitech z-5400 i sound blaster LS błagam pomóżcie. Nie wiem co przełączyć zeby było dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 IMO. Nic nie zrobisz zaden SB nie potrafi puscic eaxa na cyfrowe wyjscie by dzialay wszystkie kanaly (nie potrafi po prostu tego zakodowac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkopolo Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) non to lipa straszna , bo moja zintegrowana muza na AN8 Abita ma optic out i jacki. Moge do niej podłaczyć wszystko i tylko wybierac źródło dzweiku bez zagladania za obudowe i przełączania kabli. No ale nie mam cholernego EAXA ratuje mnie jedynie jakas karta z optic out ale nie na front panel Edytowane 4 Marca 2006 przez jarkopolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...