lance Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam Czy ktos słyszał coś o tych głośnikach. Wie ktos jak graja i czy sie je oplaca wogole kupować. Bo chciałbym kupić kino domowe a teraz pelno jest ofert yamaha dvd+yamaha amplituner + wlasnie te glosniki. Bede wdzieczny jak mi ktos nappisze cos o nich i najlepiej ludzie ktorzy je maja albo slyszeli jak graja: Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Witam tak się składa że ja kupiłem taki zestaw Yamaha, amplituner 357 i dvd do tego Prismy, moje zdanie nie polecam, dałem za zestaw 1899 zł, następnego dnia pojechałem do innego sklepu tak z ciekawości zobaczyć ceny czy nie przepłaciłem i był zestaw Yamahy za 2500zł z kolumnami Yamahy i grało to lepiej basik był wyraźniejszy i ogólnie dźwięk bardziej mnie zachwycił, więc pojechałem do tego sklepu co kupiłem Prismy i ściemniłem im że to nie ten zestaw miałem wziąć itd itd i miał to być zestaw z kolumnami Yamahy i na szczęście sprzedawca był wporządku i oddałem zestaw i w środe jade po cały zestawik Yamahy. A jeśli nie chcesz wydawać aż tyle to lepiej kolumny Koda kup są na allegro w dobrych cenach. Ja troche już się zorientowałem w tym temacie, szkoda że nie wcześniej to by tego zamieszania nie było, ale jak to mówią nasz naród mądy po szkodzie :wink: Edytowane 5 Marca 2006 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lance Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Dzieki CI Bardzo -za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...