Skocz do zawartości
lance

Głośniki Prism

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktos słyszał coś o tych głośnikach. Wie ktos jak graja i czy sie je oplaca wogole kupować.

Bo chciałbym kupić kino domowe a teraz pelno jest ofert yamaha dvd+yamaha amplituner + wlasnie te glosniki.

Bede wdzieczny jak mi ktos nappisze cos o nich i najlepiej ludzie ktorzy je maja albo slyszeli jak graja:

Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam tak się składa że ja kupiłem taki zestaw Yamaha, amplituner 357 i dvd do tego Prismy, moje zdanie nie polecam, dałem za zestaw 1899 zł, następnego dnia pojechałem do innego sklepu tak z ciekawości zobaczyć ceny czy nie przepłaciłem i był zestaw Yamahy za 2500zł z kolumnami Yamahy i grało to lepiej basik był wyraźniejszy i ogólnie dźwięk bardziej mnie zachwycił, więc pojechałem do tego sklepu co kupiłem Prismy i ściemniłem im że to nie ten zestaw miałem wziąć itd itd i miał to być zestaw z kolumnami Yamahy i na szczęście sprzedawca był wporządku i oddałem zestaw i w środe jade po cały zestawik Yamahy. A jeśli nie chcesz wydawać aż tyle to lepiej kolumny Koda kup są na allegro w dobrych cenach. Ja troche już się zorientowałem w tym temacie, szkoda że nie wcześniej to by tego zamieszania nie było, ale jak to mówią nasz naród mądy po szkodzie :wink:

Edytowane przez Soften

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi