pajak28 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Teraz ja potrzebuje Waszej rady ;). Postanowiłem się przesiąść na socket 775. Jeżeli uda mi się korzystnie sprzedać moje części prawdopodobnie kupię: Pentium 4 3GHz Fsb 800 2MB cache, Ati Radeon x800GTO 256MB/256BIT, 1GB ramu prawdopodobnie Kingston ale nie wiem jaką płytę główną. Nie orientuję za bardzo się w płytach głównych na socket 775. Potrzebuję płyty bardzo stabilnej (np. jakiś Gigabyte, Asus) takiej jak ta którą teraz mam. Może nie być najlepsza do OC, ale ważne, żeby była stabilna. Na to wszystko planuję wydać ok. 1850-1920zł. Jaką plytę główną polecacie? I czy macie jakieś inne uwagi do confingu ;) Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 rmay to moze patrioty /?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Czy taka płyta głowna: Gigabyte GA-8I945P-G Intel 945P będzie stabilna? I czy ją polecacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) płyta jest spox bracik ja kupił tydzien temu i jego pentak 530j(3ghz) lata spokojnie na 4Ghz Edytowane 5 Marca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...