litwa Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 witam mam problem Instrukcja spod "....." odwołuje się do pamieci pod adresem "......". Pamięć nie może być "read" podaczas działania programu Traktor dj studio wersaj od 2.01 i wyrzej wyskakuje mi ten blad i nic nie moge zrobic wiem ze jest ten temat na forum ale nic nie pomaga program chodzi tylko w wersji 2.0 ale to mi nie wystarcza ten blad takze wystepuje w innych programach nie wiem czego to jest wina napewno nie sprzetu windows byl 2 dni temu reinstalowany probowalem juz roznych sposobow i nic nie pomagala mam nadzieje ze komus sie udalo jakos to naprawic prosze o pomoc dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Też miałem ostatnio taki problem -- > http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=177659&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...