M79 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 czy ktos ma cos takiego? Slyszalem ze baterie szybko padaja i w ogole sa problemy, ale jednak marze o tym zeby pozbyc sie polowy z tych kabli. Jaka jest wasza opinia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 nieprawda.... w firmie mam A4TECH - RFKBTX-5-1 z myszą RFSW-35 : codziennie 8 godzin pracy a baterie wymieniałem po ponad 5 miesiącach (łączny ich koszt niecałe 6zł) , natomiast prywatnie A4TECH bezprzewodowy (klawa multimedialna + mysza optyczna z kabelkiem do USB - służy do ładowania ogniw Ni-Cd w myszce - nie podam oznaczeń bo jestem w firmie) - jak na razie nie wymieniałem a też mam ją 6 miesięcy , ale pracuję tylko po 4-5 godzin dziennie . I właśnie ten drugi bym ci polecił - kosztuje 225 zł brutto , klawa ma dodatkowe podparcie (odpinane) pod nadgarstki oraz ergonomicznie "powyginane" klawisze . pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Kost@k Zapodaj fotki/linki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Ja mam Logitecha Cordless Desktop Optical Black - klawiatura plus mysz i jestem bardzo zadowolony, nie zamieniłbym jej z powrotem na kable, klawiatura szczególnie miód z benzynką :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 reed: ok , ale dopiero w poniedziałek , albo wyślę ci na @ - za chwilkę spadam i w pracy będę dopiero 13stycznia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 reed: ok , ale dopiero w poniedziałek , albo wyślę ci na @ - za chwilkę spadam i w pracy będę dopiero 13stycznia OK , wal na maila :) (thx) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Ja mam tylko mysz radiowa. Narazie o wytrzymalosci baterii nic nie moge powiedziec poniewaz mam ja od 24 grudnia. Jesli chodzi o kable to i tak sa (te od radia do portu). Jedynie ulatwia to prace gdy kabelek od myszki sie gdzies zachaczal wczesniej to teraz nie mam klopotu z tym i wygoda jak marzenie. Do gry q3 sie nie nadaje zupelnie. Do innych (wolnych, niedynamicznych) owszem. Nie mam z nia zadnych problemow. Jakosc wykonania jak przystalo na Logitecha jest najwyzsza. Moj model to logitech cordless mouse. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 na szybko znalazłem ci linki : klawy takiej jak w firmie nie umiem znaleźć , ale jest moja klawa prywatna i mycha RFSOP-35 : http://www.a4tech.com.tw/a4techenglish/kbs-835rp.htm http://www.a4tech.com.tw/a4techenglish/rfsop-35.htm pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Dzieki wielkie, sprzecik wyglada na to ze dosc miodny :) Powiedz mi tylko jeszcze gdzie mozna to zaqpic w naszej okolicy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAPIOr Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Witam Taka myszka to super sprawa. U kumpla bawilem sie Logitechem mx700. Niezla ale jak dla mnie troche za ciezka. Zraraz mi powie ze nie musze jej nosic ale podkladka nie ciagnie sie w nieskonczonosc. Pozatym kwestia podkladki nie na kazdej chodzi najlepiej (musi byc idealnie plaska). Co do bateri niema problemu sa akumulatorki jest i ładowarka. Niestety jeden mankament tylko szalency wydaja 350 zeta na myszke. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 nie wiem o jaką okolicę ci chodzi - Koenigshutte nic mi nie mówi... za mały mam hdd i nie kojarzę... a moją klawę kupiłem w NTT System Ltd. o/śląsk w Rudzie Ślaskiej , ale dysponują nimi też : - PRONOX Technology , Katowice - ACTION , Katowice nadmieniam , że wymienione punkty to HURTOWNIE pozdro ps. nie udało mi się wypaść do domku... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 nie wiem o jaką okolicę ci chodzi - Koenigshutte nic mi nie mówi... za mały mam hdd i nie kojarzę... a moją klawę kupiłem w NTT System Ltd. o/śląsk w Rudzie Ślaskiej , ale dysponują nimi też : - PRONOX Technology , Katowice - ACTION , Katowice nadmieniam , że wymienione punkty to HURTOWNIE pozdro ps. nie udało mi się wypaść do domku... :evil: Dzieki za info , tyle ze w hurtowni to ciezko bede mial kupic jako detalista :? BTW Koenigshutte to po spolszczeniu zwykly szary Chorzow :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 no , trza zwiększyć hdd... ja tylko zapamiętałem Hindenburg jako Zabrze... Ale jakby ci wpadło do głowy , żeby zaproponować jakiegoś browara , to może Kostek by coś z tej hurtowni kupił... :mrgreen: ps. teraz , to już naprawde ide do domku... do jutra pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...