champion__103 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam Mam filmy na VHS i chciałbym je sobie przesłać na PC i nagrać na płytę w formacie DVD. Słyszałem, że można to zrobić z kartą telewizyjną która ma wejście telewizyjne. I tu moje pytanie: jaką kartę polecacie, ewentualnie coś innego. Zależy mi na dobrym obrazie najlepiej w formacie 16:9 i dźwięku przestrzennym 5.1. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Leadtek Winfast 2000xp Expert :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 a jak zgram sobie jakis film to dźwięk będzie w standardzie 5.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Leadtek Winfast 2000xp Expert, tylko nowe stery i PVR pociagnij po zakupie a jesli chodzi dzwiek to .......nie bedzie mono ( chyba ze kasety oryginal albo na stereo magnetowidzie nagrywane ze zrodla stereo ) Edytowane 5 Marca 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Ja mam kino domowe z magnetowidem i DVD to chyba powinno być przynajmniej stereo. A kasety nagrywane stereo lub orginalne. Edytowane 5 Marca 2006 przez champion__103 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...