Skocz do zawartości
pl00b00

pasta | troche glupie :P

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie odnoscnie pasty na procka, troche moze glupie ale wkoncu kto pyta nie bladzi. czy jezeli sciagam cooler z procka to za kazdym razem musze nowa warstwe pasty nalozyc ??? jesli nie to ile takich sciagniec moze pasta wyczymac ???

:oops: sorki za pytanie ale dopiero niedawno mam nowego kompa., przedtem mialem boxowego pentka 200mmx i chlodzenia nie dalo sie sciagac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pl00b00 - jak to nie dało się sciągać. Wszystko się da. U mnie w szkole z P200MMX odpadło mocowanie to przykleiłem cooler "profesjonalnie" na gumę do rzucia. Nie bijcie. Komp. działa spokojnie nawet jak cały cooler odpadł więc krzywdy mu nie zrobiłem, a ile smiechu było z gumą :D Wracając do pytania. Wypadałoby za każdym razem nałożyć od nowa. Bo tak to się pasta rozlezie, rozeschnie i nie będzie już spełniała swoich zadań prawidłowo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiem wiem - wsio sie da zrobic (mlotek i srubokret the best :twisted: ), ale po co mi to bylo jak moja super plytka chodzila max 233 Mhz i nie dalo sie zmieniac nic ani z biosu ani zworkami (jakis tajwanski shit:()lol. nie mialem nawet czym sie bawic, podkrecalem tylko grafe :D to byl czad sis 6326 4mb wszyscy mi w 97r zazdorsicli sprzetu :D

aha i thx za odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi