pl00b00 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 mam pytanie odnoscnie pasty na procka, troche moze glupie ale wkoncu kto pyta nie bladzi. czy jezeli sciagam cooler z procka to za kazdym razem musze nowa warstwe pasty nalozyc ??? jesli nie to ile takich sciagniec moze pasta wyczymac ??? :oops: sorki za pytanie ale dopiero niedawno mam nowego kompa., przedtem mialem boxowego pentka 200mmx i chlodzenia nie dalo sie sciagac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 pl00b00 - jak to nie dało się sciągać. Wszystko się da. U mnie w szkole z P200MMX odpadło mocowanie to przykleiłem cooler "profesjonalnie" na gumę do rzucia. Nie bijcie. Komp. działa spokojnie nawet jak cały cooler odpadł więc krzywdy mu nie zrobiłem, a ile smiechu było z gumą :D Wracając do pytania. Wypadałoby za każdym razem nałożyć od nowa. Bo tak to się pasta rozlezie, rozeschnie i nie będzie już spełniała swoich zadań prawidłowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Tylko jeszcze po każdym demonażu wyczyść proca ze starej pasty żeby czasami nie zacząła wkońcu wyłazić spod radiatora poza podstawkę :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 no wiem wiem - wsio sie da zrobic (mlotek i srubokret the best :twisted: ), ale po co mi to bylo jak moja super plytka chodzila max 233 Mhz i nie dalo sie zmieniac nic ani z biosu ani zworkami (jakis tajwanski shit:()lol. nie mialem nawet czym sie bawic, podkrecalem tylko grafe :D to byl czad sis 6326 4mb wszyscy mi w 97r zazdorsicli sprzetu :D aha i thx za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...