Gkar Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 matka dzis ogladala wiadomosci i w materiale o przygotowaniach do rozdania oskarow widziala cos takiego tylko na 2 kolkach. Jaka to ma nazwe i gdzie to mozna kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 hmm tam cos mowili ze to po naszemu znaczy elektryczna hulajnoga wiec sobie scal te wyrazy ze slownika o ile mnie pamiec nie myli to byl cos speedway cos tam :) ale nie jestem pewien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Jak dobrze pamiętam nazywa się to speedway human transporter. Ale gdzie to kupić to nie wiem.... Edytowane 4 Marca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Nie speedway, tylko Segway (urządzenie funkcjonuje też pod nazwą Ginger). Najtańszy model kosztuje 21 000 zł, wiec nie wiem czy wciąż chcesz to kupić;] Jeśli tak, to łap: - strona producenta: http://www.segway.com/ - strona polskiego dystrybutora: http://www.segwaypoland.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 matka dzis ogladala wiadomosci i w materiale o przygotowaniach do rozdania oskarow widziala cos takiego tylko na 2 kolkach. Jaka to ma nazwe i gdzie to mozna kupic widzialem to w usa, wozili sie na tym ludzie powiedzmy delikatnie mowiac z nadwaga ;] nie wiem czy to dokladnie ta sama konstrukcja ale ludzaca mi to przypomina ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shog Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 To nie jest Segway, pzrecież Segway ma 2 koła a to coś ma 3 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 W top gear kiedyś to testowali, fajna-przydatna rzecz, pojechać na przykład do sklepu po... chipsy a co myśleliście :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zobaczenie na stronke dystrybutora -> akcesoria. Dzownek: 60zł :D , raczka (ten kawałek plastiku do trzymania) zwykla: 110zł, rączka z logo: 160zł, rączka - super fajna z wybrzuszeniem: 279zł :D :D :D Uczucie pustki w portfelu: bezcenne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 To nie jest Segway, pzrecież Segway ma 2 koła a to coś ma 3 :blink: To jest Segway z domontowanym trzecim kółkiem (dla bezpieczeństwa pewnie), albo jakaś śmieszna podróbka Segwaya, bez żyroskopów;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 To z dwoma kołami nazywa się chyba Ginger. Pamiętam jak zapowidali podczas premiery, że ma to zrewolucjonizować transoprt itd. ale chyba coś im nie wyszło :D. Pewnie dlatego że Micro$oft maczał w tym pacle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Nie speedway, tylko Segway (urządzenie funkcjonuje też pod nazwą Ginger). Najtańszy model kosztuje 21 000 zł, wiec nie wiem czy wciąż chcesz to kupić;] Jeśli tak, to łap: - strona producenta: http://www.segway.com/ - strona polskiego dystrybutora: http://www.segwaypoland.com/ tego wlasnie szukalem , wielkie dzieki za pomoc. Cene maja zaporowa 2k :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) 2k?? 20k :D za ta cene to ja motocykl wole [; Edytowane 5 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...