Skocz do zawartości
Lisek

SKLEP: Co chcecie w promocji?

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie jest Hercules 3D Prophet FDX 8500LE za 412zł z VAT'em. Jutro mają przyjść obudowy Chieftec, może z nimi coś zakombinować? Ja już sobie zaklepałem srebrnego Matrix'a z klapką i zasiłkiem 360W :) Szukalem czarnego ale nikt nic nie miał :(

Tak więc co w kolejnych promocjach? Myślałem o ATI Radeon 9500 128MB w dobrej cenie, tudzież AMD Athlon XP 1700/1800+ T-Bred "A", ewentualnie jak wejdzie stepping "B" to też się coś zorganizuje. A może coś zupełnie innego? Podsuncie mi jakies pomysly i zaglądajcie na http://sklep.tweak.pl/ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może tak obudowe Prometeia ? 

Przydał by sie jeszcze Athlon 1700+ B0 i P4 1,8 C1 i Radeon 9500 128MB może tak odrazu przerobionego sprzedawać ?

Nie będzie raczej miał kto go przerabiać. Z resztą trzeba poczekać co będzie z tym Soft9700, może da się uniknąć integracji w kartę :)

Co do Antków, to B0 jeszcze nie ma, tylko A0 - no chyba że 2400+. Co do Pentium4 to dzisiaj pogadam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze względu na popyt proponował bym tak

jakiegoś najtańszego R9500 widziałem jakiś za około 700zł

i 9500 Pro 128MB z jakimiś dobrymi pamiątkami a jaki konkretnie to niech sie inni już wypowiedzą ,tzn. taki co sie bardzo dobrze kręci - ogólenie the best z normalną ceną, popyt na te karty jest teraz duży.

Myśle że przydało by sie żeby poniżej 950 kosztował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi