Nikolas Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 witam mam radeona x700 pocesor celeron 2,6 plyte glowna asrock P4i65PE i 768 ramu ogólnie zestaw nie radzi sobie z nowymi grami tak jak bym chcial w Need for Speed™ Most Wanted chodzi plynnie na polowie szczególów powyżej sie tnie mysle nad zmiana procesora na jakiegos pIV 2,6 lub 2,8 pytanie czy to pomoze i czy ma duze znaczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Ile masz kasy na to???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Na pewno sporo pomoze, bo P4 a baleron to niebo a ziemia... ale napisz ile masz na to $ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 dac da sporo, ale chyba tez wazkim gardełkim jest ten radeon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Oczywiście, że odczujesz różnicę i to nie tylko w grach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Aktualnie opłaca się kupić (low-end) Pentium 4 2.4GHz /bez HT/ [556 zł] lub (high-end) Pentium 4 3.0GHz /z HT/ [699 zł]. I niestety o ile mi wiadomo można kupić tylko BOX-y ;( Proponowałbym także policytować trochę na Allegro. Możesz kupić Pentium 4 3.06GHz / 1MB L2 / z HT - licytacja zaczyna się od 300 złotych - nie ma opcji kup teraz. Jeśli wylicytujesz 600 złotych to zrobisz kawałek interesu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Można również 2.8 z HT FSB 800 1MB L2 klik - kup teraz 459zł. Jednak najlepiej wylicytować niż skorzystać z kup teraz. Ostatnio obserwowałem procesory i ceny jakimi kończyły się czasem licytacje są śmieszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Według mnie najlepiej kupić pentaka d 805 za 520zł. DWA rdzenie w cenie jednego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro52 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Tak ale jego płyta nie obsługuje dual core. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...