Skocz do zawartości
hubiii

Dysk Problem Po Instalce Visty

Rekomendowane odpowiedzi

HELLP :)

cholera z gory dzieki za pomoc..

Zainstalowalem sobie Viste na dysku Segate St80 ..costam ... gdzie mialem duuzo innych waznych rzeczy ,.. .. jakos sie przeprowadzalem i wyciagnalem ten dysk i wrzuculem go do do kompa mojej milosci :P z systemem win98 se heh no i bol .. fat32 .. a tam ntfs .. wiec cholera szybko chcialem dostac sie do dysku i .. zrobilem blad .. w PM7 sprobowalem przerobic z ntfsa na fat 32 .. hehe ludzilem sie ze sie uda ..ale niestety nie udalo sie .. wywalil jakis blad i tyle \

dysk zdupil sie ..

przywiozlem kompa swojego .. dysk widzialny ale pusty .. easy recovery pomogl mi odzyskac czesc danych reszta .. pech .. dobrze ze mialem kopie na dvd .. .. ustawilem jakos partycje zrobilem format ale niestety problem okazal sie taki ze zniknelo mi kolo 40 GB ;( w biosie wykrywa go ok ale jak sie juz laduje system pokazuje 33gb w xpshicie to samo only 33gb

probowalem roznych programow do odnowy partycji ale nic nie pomaga ..

moje pytanie czy np jakbym zdobyl instalke visty i tym softem sformatowal hdd dysk powrocil by do dawniejszego stanu ?

- lowlevel format samsunga nic nie daje .. dysk idzie w przedziale tych 33 gb ..

\szkoda mi w kubel wywalac te 40 gb bo chcoalem dyskacza w kieszen wsadzic ;(

\moze macie jakies sposoby na zwalczenie tego problemu ???

pozdro

\

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi