hubiii Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 HELLP :) cholera z gory dzieki za pomoc.. Zainstalowalem sobie Viste na dysku Segate St80 ..costam ... gdzie mialem duuzo innych waznych rzeczy ,.. .. jakos sie przeprowadzalem i wyciagnalem ten dysk i wrzuculem go do do kompa mojej milosci :P z systemem win98 se heh no i bol .. fat32 .. a tam ntfs .. wiec cholera szybko chcialem dostac sie do dysku i .. zrobilem blad .. w PM7 sprobowalem przerobic z ntfsa na fat 32 .. hehe ludzilem sie ze sie uda ..ale niestety nie udalo sie .. wywalil jakis blad i tyle \ dysk zdupil sie .. przywiozlem kompa swojego .. dysk widzialny ale pusty .. easy recovery pomogl mi odzyskac czesc danych reszta .. pech .. dobrze ze mialem kopie na dvd .. .. ustawilem jakos partycje zrobilem format ale niestety problem okazal sie taki ze zniknelo mi kolo 40 GB ;( w biosie wykrywa go ok ale jak sie juz laduje system pokazuje 33gb w xpshicie to samo only 33gb probowalem roznych programow do odnowy partycji ale nic nie pomaga .. moje pytanie czy np jakbym zdobyl instalke visty i tym softem sformatowal hdd dysk powrocil by do dawniejszego stanu ? - lowlevel format samsunga nic nie daje .. dysk idzie w przedziale tych 33 gb .. \szkoda mi w kubel wywalac te 40 gb bo chcoalem dyskacza w kieszen wsadzic ;( \moze macie jakies sposoby na zwalczenie tego problemu ??? pozdro \ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Sprawdz czy przypadkiem nie przestawiles zworki na limit 32 GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubiii Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 ja goopia c... :D tnx wiesz zadko czytam co na naklejce napisane hehehe pozdr i dzieki jeszcze raz za olsnienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...