Badboy123 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Witam chciałbym zmienic płyte główną, sęk w tym że nie moge zmienić wszystkiego na raz (mam grafe na agp), w przyszłości chciałbym kupić na pci ex, kiedyś słyszałem ze są takie płyty które mają dwa gniazda, mam procek p4 2.0, jaka płyta byłaby dobra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Nie ten dział :mur: Jaki socket?? :mur: Ile kasy?? :mur: Pod intela jest coś na 775 od gigabyte albo asrocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 grzechu spokojnie. jak napisał ze 2.0GHz to oznacza s478. a tak wogóle to wynalazkie typu pci-e + agp są rzeczą z natury złą i nie radze sie w to bawić. jak juz coś to sie musisz zdecydować. niestety nie da sie zrobić porzadnego upgrade na raty. przykro mi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODY89 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam:D ja jakieś połtora miesiąca temu przesiadłem sie z Asusa P4-B533 na AsRocka P4Dual-880Pro ktora właśnie ma złącza Agp x8 i pci-e. A do tego jeszcze duala, sate i inne [ciach!]ły..... w sumie to jestem zadowolony a na dodatek jest ona stosunkowo tania;D Ale do o/c to stworzona nie jest:) ja z mojego p4 2.4 wyciagam na niej tylko jakies 2800MHz zeby pracował stabilnie. Ale ogolnie to polecam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...