Bezrobot Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Wpadł mi w łapy taki cyfrak i nie moge :oops: wyszukac stronki z softem do tego ktos ma uzywa jakies namiary na www dzieki ewentualnie z czego korzystac by zrzucic zdjecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezrobot Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 help zdjatka zrzuciłem za pomoca czytnika kart ale dalej szukam strony producenta tego ustrojstwa znalazłem go tylko w ofercie Qelle nie moge doszukac sie sterowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezrobot Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Grzebiacv w sieci stwierdziłem ze identycznie wyglada aparat premier 2102 ale dalej nie moge trafic strony producenta tylko sprzedawców moze ktos ma premiera :-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...