Dr@GuN Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 podczas rozbierania starego della natknołem sie na taki element wie ktoś co to jest , do czego to służy ?? podejżewam że to ma związek z grafiką tylko nie wiem co... oznaczenia na tym nic nie mówią mi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Wydaje mi sie (90% ;] ) że jest to rozszerzenie pamięci w grafice, mówiąc krótko, dodatkowa pamięć dla grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Jest to dodatkowa pamiec do k. graficznych. Kiedys popularne. Ta mi wyglada na stosowana w kartach firmy ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 tak myślałem :D tylko o dziwo w evereście nie wykrywa mi więcej jak ten symboliczny 1mb :/ wyjąem to z płyty która miała s3 na pokładzie , i wsadziłem do ati rage 3 i nie widzę różnicy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...