kakao512 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mam taki problem gdy napisze jakiś program w C++ i chce włączyć to pojawia mi Sie okienko Dosu z napisem "wciśnij dowolny klawisz aby kontynuować" gdy w cisne jakiś klawisz okienko znika. Co mam robić proszę o pomoc. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamage Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 echh... system("PAUSE") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakao512 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 A moglbys mi to napisac dokladniej????Prosze bardzo mi zalezy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes125 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 W ostatniej linijce wewnątrz main wstawiasz instrukcję: system("PAUSE"); Dokładniej chyba się nie da ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.M Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 jest tez inne wyjscie. Mozesz (jeżeli korzystasz z Windowsa) uruchomić cmd.exe tam wpisac ścierzkę do twojego programu i wtedy konsola nie zniknie nawet jeżeli twój program już zakończy działanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Contrast Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 ....lub getch(); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sar Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ewentualnie jeszcze getchar(); Pozatym nie w każdym kompilatorze/ide są nowe biblioteki conio. Jeżeli pisze w środowisku spoza borlanda to musi se je ściągnąć (chociaz ostatnio twórcy np. Dev-C++, zaopatrują swe dzieła w te biblioteki). Pozatym: chce włączyć to pojawia mi Sie okienko Dosu z napisem "wciśnij dowolny klawisz aby kontynuować" Jaki z tego wniosek? system("PAUSE"); jest tylko brak instrukcji przed nim. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...