bzyk24 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mam starego peceta z płytą ECS K7VZA z dyskiem Seagate 20GB 7200 ATA/100. Czy nie będzie żadnych problemów, jeśli kupię dużo większy dysk (ATA/133)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Zaktualizuj sobie bios.. Jesli masz dobry zasilacz to dysk pojdzie.. Jaki wielki zamierzasz kupic ten dysk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk24 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 może 120 lub 160 GB, a BIOS mam zaktualizowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 może 120 lub 160 GB, a BIOS mam zaktualizowanynie będzie problemu nawet bez aktualizacji BIOS, pamiętaj jedynie żeby system przystosować do dysków większych niż 128GB (BigLBA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk24 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 to chyba kupię 120 GB; a przystosowanie systemu do większych dysków niż 128 wiąże się z utworzeniem nowej partycji, jeśli okazałoby się, że nie widać więcej miejsca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 to chyba kupię 120 GB; a przystosowanie systemu do większych dysków niż 128 wiąże się z utworzeniem nowej partycji, jeśli okazałoby się, że nie widać więcej miejsca? przystosowanie: BigLBA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk24 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...