ehek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 da sie jakos ukrywac ikonki w trayu tak, zeby ten przycisk z pokazywaniem/ukrywaniem ich sie nie pokazywal? chce sobie ukryc te systemowe ikonki i nie beda mi potrzebne do pokazywania ich.. ewentualnie jak je wywalic stamtad? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 google.pl -> wpisz: "ukrywanie ikon" (w cudzysłowach)-> kliknij w siódmy link Szukanie nie boli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako666 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Programik RegCleaner i jest tam obcja Autostart , klikasz to co nie chcesz i gitara :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 no to wylacza te programy z autostartu a ja chce tylko ukryc ikony, a bez autostartu np glos nie bedzie dzialal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 jesli tylko ukryc to: PKM wlasciwosci dostosuj LKM na programiku i ustawiasz co chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 to wiem, ale chce zeby sie nie pokazywal przycisk rozwijania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...