Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Nazwisko wskazuje na polskie jak Ant3k napisał, zadzwoń i zagad po naszemu [; Ogólnie te merce są nie do zajechania, naprawde zazdroszczę Ci takiego :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 narazie sie wstrzymam bo mam do sprzedania volvo 940gl i chyba zamienie sie za nie za w123 2.4d + silnik 3.0d ze skrzynia gratis. wtedy sprzedam samego bez 2 silnika i juz bede mial co wsadzic w coupe :P i pojade po moja slicznotke z laweta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Ładnie kombinujesz :] Ale chcesz wsadzać silnik diesla do w123 Coupe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Tak, ale tylko na czas studiów bo dojeżdżać takim 2.8 do szkoły 40km w jedna stronę to trochę dużo jak na mój portfel. Później po szkole 2.8 bądź 4.2 i będzie ładnie brzmiał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 No w sumie racja. Nie będzie problemu z montażem silnika? Nie ma różnicy w przodzie w sedanie i coupe? Ten 3.0d to jest ten słynny silnik MB nie do zabicia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 z tego co wiem jak sie pytalem znajomoge co mial wlasnie coupe "przeszczepa" to problemow nie bylo. no i to ten slynny 3.0d :P kiedys ojciec mial beczke z tym silnikiem. kupil jak miala 780tys przebiegu i zrobil jeszcze jakies 350 przez 7lat pozniej jeszcze sprzedal. caly czas bez remontu!! to jest silnik a nie jakies tam pierdziawki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Fajnie fajnie, a będziesz jakieś audio montował? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 no pewnie. ale najpierw trza kupic. kumpel juz trzyma dla mnie tube 600w i wzmacniacz, radio jakies tam sie znajdzie :P a i ten silnik 3.0d razem ze skrzynia walem i mostem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 w takim wypadku - czekamy na relacje i zdjęcia! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioholiq Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam wczoraj byłem w urzędzie celnym złożyłem wszystkie papiery opłaciłem naliczoną mi stawkę akcyzy +17 zł opłaty skarbowej, zaniosłem mu polecenie przelewu a on mi kazał się zgłosić w piątek, ale poco czy w piątek dopiero dostane te „potwierdzenie przyjęcia akcyzy”, bo nie wiem czy z tym poleceniem przelewu mogę iść do skarbówki. Może ktoś już to przechodził to mi to wyjaśni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 pewnie maja dużo roboty i nie chciało im sie tego obrazu wypisywać, u mnie w mieście jest taki system ze do godziny 10 można składać wnioski i na miejscu robią, a po tej godzinie zbierają wnioski a odbiory są na następny dzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 odkopie temat... jak to wyglada teraz ze sprowadzeniem auta z niemiec? upatrzylem sobie fure zarejestrowana z waznym przegladem i ich ubezpieczeniem? co mam zrobic w niemczech by moc zarejestrowac w pl :) wydaje mi sie, ze wystarczy tylko umowa kupna sprzedazy w de i wsio bedzie gitara... ale wolalbym miec pewnosc :P (co w ol zrobic to juz wiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 zalezy czy niemiec udostepni ci tablice na dojazd do PL, jak nie to to muszisz do wydzialu komunikacji po tablice tymczasowe, zreszta i tak musisz isc do wydzialu komunikacji zeby wyrejestrowac fure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...